Coaching

Jeg er startet op som coach, af to primære årsager. Efter et års tid som foredragsholder, fandt jeg ud af, at jeg gerne ville finde noget mere, til at supplere mine foredrag op med. Jeg fandt det trist, at der sjældent var tid til at snakke med den enkelte person, når jeg holdt foredrag, og ønskede derfor noget mere arbejde med enkeltpersoner. Derudover fandt jeg pårørende som en meget glemt målgruppe, hvis de havde problemer som de havde brug for at snakke med. Jeg har en erfaring, med at jeg selv kan få hjælp på meget kort tid, hvis der er noget jeg finder svært, men samme tilbud gælder ikke rigtigt for pårørende. Det ønsker jeg at lave om på, da de ofte kan have det sværere end dem, som de er pårørende til.

Derfor startede jeg i September 2015 op på min coach uddannelse gennem GROW2, hvor jeg igennem 8 måneder læste til coach og blev færdig i Maj 2016, som certificeret GROW2 coach. GROW2 er en skole, som arbejder under ICF’s retningslinjer og arbejder på at gøre dig ICF certificeret, hvilket er den mest anerkendte certificering inden for coaching i verden.

Til min coaching har jeg lavet nogle målsætninger, om hvad jeg gerne vil opnå.
Et udpluk af dem lyder:

– Jeg vil arbejde mod at blive ICF certificeret coach

– Opbygge samarbejder med foreninger angående coaching.

Jeg vil holde mig opdateret indenfor coaching verdenen med nye tendenser og teorier at arbejde ud fra.

Jeg coacher ud fra ICF etiske regler og standarder for coaching som defineres:

“Professionel coaching er et fortløbende og professionelt forhold, der sætter enkeltpersoner, grupper eller virksomheder i en tankevækkende og kreativ proces, der inspirer dem til at maksimere der personlige og faglige potentiale.
Gennem coachingprocessen intensiverer klienten sin egen læring, indsigt og refleksion, der vil forbedre hans præstationer og forstærker sin livskvalitet. Klienten vælger selv sit fokus i hvert møde, mens coachen lytter og bidrager med motiverende, udfordrende og udforskende spørgsmål.
Coachprocessen skaber øget bevidsthed hos klienten og hjælper ham til at handle målrettet.”