Foredrag

Grunden til jeg startede med at holde foredrag, var at jeg opdagede, at der var rigtig stor uvidenhed om det at have et handicap, i forhold til fordomme og folk kan være skræmt af mennesker med handicap, grundet denne uvidenhed. Det tænker jeg, at jeg med min muskelsvindssygdom, gerne vil være med til at lave om på, både for mig egen skyld, men også for andre og fremtidige generationer.

Jeg startede ved at muskelsvindfonden netop søgte nogle, til at fortælle om hvordan det var at leve med et handicap på skoler og andre steder. De har ikke tid til selv at tage sig af henvendelserne inde i fonden, og søgte derfor nogle der kunne hjælpe. Jeg fik hurtigt smag for mere, og startede derfor op for mig selv.

I mine foredrag, prøver jeg at inddrage mit publikum så meget som overhovedet muligt, for at engagere dem som lytter og få dem med i processen, så det bliver mere lærerigt, og henvender sig 100 procent til deres tanker, spørgsmål og hvad der ellers dukker op i deres hoveder.  Det er min filosofi, at folk for mest muligt ud mine oplæg på denne måde.

Til mine foredrag har jeg lavet nogle målsætninger, om hvad jeg gerne vil opnå. Et udpluk af dem lyder:

– Jeg skal holde 20 foredrag om året.
– Jeg vil opdatere minimum 3 gange om ugen, om hvad jeg går og laver.
– Jeg vil 1 gang om måneden lave en aktivitet med mine samarbejdspartnere.

Feedback