Et liv med muskelsvind

Hvad ønsker du dig så?

Om en måned har jeg fødselsdag, 24 år gammel bliver jeg. Det skal jo egentlig være en god dag og jeg glæder mig da også, men til tider kan det også blive for stort et projekt, med rigtig mange planer og overvejelser. Hvorfor skal det være sådan?

Lige nu sidder jeg og skal skrive ønskeseddel, men jeg føler jo selv, at jeg har et privilegeret liv, hvor jeg ikke mangler noget og mangler jeg noget, så køber jeg det jo bare. Nu tænker du sikkert hold kæft et rigt svin, tjener man så meget på at være coach og holde foredrag? Nej, jeg føler bare, at jeg har det rigtig godt hvor jeg er og intet mangler.

Jeg har dog fået noteret nogle ønsker ned, men jeg sidder igen med en underlig følelse omkring det, tanker som, kan jeg ønske mig det? Er det indenfor et budget som folk vil give mig gave til? Jeg sidder nærmest med dårlig samvittighed på forhånd, ved bare at skrive det ned. Hvordan går det så ikke, når jeg skal give ønskerne til andre?

Men altså jeg fik spørgsmålet om hvad jeg ønskede mig, jeg har skrevet følgende: Gasgrill, Nikolaj Stokholm billetter – standup, Gavekort tøj, Altan kasser, jord og frø krydderurter, Signalforstærker internet, Oplevelser.

Men det jeg ønsker mig mest, er at blive overrasket med noget og bruge tid med dem jeg kender. Når man siger det, ved man, at man er blevet gammel.

Netop det med at jeg gerne vil bruge tid med venner og familie, fører mig videre til det næste, så må jeg jo også skulle holde fødselsdag, så jeg kan blive fejret. Jeg vil egentlig gerne holde fødselsdag, jeg synes bare hurtigt at det bliver meget omfangsrigt. Hvem skal man invitere? Hvornår skal de inviteres til? Skal man holde en stor fødselsdag eller dele det lidt op, så man får snakket mere og med flere? Hvad skal vi lave og hvor meget skal der egentlig planlægges? Damn, det var mange spørgsmål!

Min plan for det hele lige nu, er at dele det det op i en fødselsdag for venner, og en for familien. Venner tænker jeg en fredag aften med mad, herefter må vi se hvad der sker. Familien bliver herefter inviteret til om søndagen, hvor jeg kunne lave boller og lagkage. Jeg må hellere komme i gang med at invitere.

Ovenpå det her indlæg, er jeg begyndt at føle mig helt gammel. Da man var mindre, havde man altid massere af ønsker, og ens forældre arrangerede hvad der skulle ske. Men i år skal jeg altså holde fødselsdag, og nu er jeg begyndt at glæde mig rigtig meget.