Et liv med muskelsvind

Hvem er spasseren nu?

Jeg har de sidste uger fulgt meget trofast med i programmet hvem er spasseren nu? på tv2 zulu. Lad mig bare sige med det samme, jeg er kæmpe fan og ser gerne hvert afsnit flere gange.

Programmet handler om fem danskere der hver har sit handicap. I programmet gælder det om, at man skal spille så meget på sit handicap som muligt, for at se hvor langt man egentligt kan gå, bare fordi man har et handicap. Det har ført til et yders morsomt program, som jeg vil råde jer alle til at se.

I første afsnit er der for eksempel en scene, hvor en kørestolsbruger helt bevidst i et supermarked, kører ind i et tårn af tomatdåser, for at vælte det og herefter råber ”STRIKE”. Herefter får han kunden ved siden af til at tage skylden, betale for alle dem han har smadret og slutter af med at spørge kunden, hvad hans familie dog ikke tænker om ham efter det her? Men bare rolig, herefter kommer kameraet frem og alle får et godt grin. Selvfølgelig skal han intet betale.

Dette har medført, at jeg er begyndt at drømme om det om natten, jeg vågnede den anden nat, ved at jeg lå og råbte ”STRIKE” i søvne. Hvis i vil se hvad jeg snakker om, så tænd for TV2 Zulu i aften kl. 22:00

frame-1-356758