Et liv med muskelsvind

Hvordan går det?

Som jeg havde for vane for snart længe siden, synes jeg det er på tide med en lille status for Et liv med muskelsvind. Hvor står vi i dag og hvad byder fremtiden på, som alt ser ud nu?

Status lige pt, er, at der i den nærmeste fremtid faktisk er en del ting i kalenderen. Der er foredrag på Slagelse sygehus’s børneafdeling om halvanden uge, som er et foredrag Karina vandt i forbindelse med Et liv med muskelsvind’s 4 års fødselsdag, det er et foredrag, hvor jeg har tænkt mig at gribe det lidt anderledes an end normalt, så det glæder jeg mig rigtig meget til at prøve af. Dagen efter er der endnu et foredrag, nok nærmere en workshop, sammen med Alle med. Det foregår i Jægerspris, så det bliver 2 dage med meget transport.

Sidst i november står en del i Muskelsvindfonden’s tegn, her deltager jeg nemlig i et netværksmøde om medicinsk behandling og har senere på måneden et minioplæg om mit arbejde i F. C. København. Jeg er vild med at hjælpe og deltage i fondens arrangementer, så det er ting jeg glæder mig til at være en del af. Herefter er der dog nok mere og mere dømt juleferie, i hvert fald hvad arrangementerne angår.

I forhold til fremtiden har jeg rigtig mange ideer og tanker lige nu, de fleste går dog i retningen af, at jeg nok vil holde mig en lille pause med at stå i rampelyset, men nærmere vil Til at læse nogle flere historier om muskelsvind, handicap og livsbekræftende historier. Det er jeg faktisk allerede startet med, hvilket jeg tænker snart at fortælle mere om.

Jeg drømmer også om selv at begynde at skrive endnu mere, både på bloggen her, men det første nyhedsbrev og flere skal også snart på gaden. Jeg har også andre tanker om noget skriveprojekt, men det har lange udsigter, så det holder jeg lidt tæt til kroppen lidt endnu.