Et liv med muskelsvind

Dejlige helligdage gået

Så blev helligdagene overstået, har i nydt det? Det har jeg! Jeg havde en rigtig god jul sammen med familien og et ret stille og hyggeligt nytår, hjemme hos min kære brormand.

Det hele startede allerede for mig lillejuleaften, planen var egentlig bare at mig og min mor skulle spise noget nemt og let aftensmad, inden de næste dages kæmpe traditionelle julemiddage med juleaften og julefrokost. Men når jeg vender hjem til mor, spreder rygtet sig åbenbart hurtigt og min bror og kæreste kom også forbi, herefter havde vi en rigtig hyggelig aften bare os 4.

Juleaften startede med kirkegårdsbesøg, en lidt barsk start på dagen, men også en dejlig ting at få gjort. Herefter gik turen direkte videre til en ny kirke og gudstjeneste, jeg endte i Holsted kirke,, og mødte et par stykker som deltog i mit foredrag dernede, jeg modtog rigtig stor ros endnu engang, hvilket i skal have stor tak for! Herefter gik turen videre hjem og lave mad, jeg snød med at starte på rødvinen imens, det var en dum ide, som resulterede i en rødvinsplet på min hvide skjorte hele aftenen. Ellers stod aftenen bare på familiehygge, massere af mad og sang rundt om juletræet.

Første juledag stod for mig på julefrokost, med nogle gode venner fra Næstved. Her fik jeg en virkelig god snak med en kammerat, som jeg ikke havde snakket med i nogle måneder. Snakken kom ind på denne blog, hvad er det folk gerne vil læse og kunsten i at skrive noget, som rammer folk. Jeg fik sindssygt meget inspiration og blev også udfordret i min tankegang, noget jeg virkelig har taget til mig og han skal have en kæmpe tak for. Konkret betyder det, at jeg vil arbejde på at blive endnu mere nærværende, og fortælle mere om mine indre tanker. Meld dog meget gerne ind, hvis i vil have mit besyv på noget!

Ellers gik dagene mellem jul og nytår, for mig, med at holde stor familiejulefrokost, lave nytårstale til jer og se film og serier – som jeg ellers flygter fra – ikke de vilde aktiviteter, men havde virkelig brug for afslapningen! Fik i øvrigt set Netflix’s nye serie Designated survivor, en serie som jeg klart kan anbefale!

Nytårsaften har for mig, i år været noget af et planlægnings cirkus, men endte rigtig godt og hyggelig. Planen var fra august og indtil ugen før jul, at mig og min bror skulle på 3 dages stille sommerhustur i Jylland, en gave jeg havde givet ham. Sådan skulle det dog ikke gå alligevel, da der kom flere forskellige forhindringer i vejen. Jeg fik flere invitationer, men alle indebar at lade brormand i stikken og blev derfor afvist prompte. Derfor blev det til et stille nytår hjemme hos ham og kæresten, med en af hendes veninder, en masse hunde, god mad og hygge med lidt spil.

Med et par helligdage vel overstået, er det nu tilbage til hverdagen, hvor de næste 14 dage allerede er fyldt med opgaver. Jeg kan mærke, at det bliver et godt nyt år og synes det er dejligt at være tilbage igen. Gælder det også jer?