Et liv med muskelsvind

Jeg har fået en ny hobby

Jeg har fået en ny hobby, jeg er begyndt at sætte gamle møbler i stand til mit lille hjem. Hvad sker der for en dreng på 23 år, er begyndt på det? Jeg føler mig faktisk ret gammel nu – ældre en blot 23 år.

Det hele bunder i, at jeg en dag kiggede i et IKEA katalog, og endte med at tænke at min stue lignede den udstilling jeg så på, på en prik. Jeg er glad for IKEA og deres priser, men i det øjeblik, følte jeg det blev alt for meget, faktisk synes jeg det blev lidt voldsomt.

Jeg brugte lidt tid på at overveje situationen, kiggede i lidt andre møbelbutikker, men prisen og udbuddet stemte bare ikke overens, med hvad jeg kunne tænke mig. Oveni lå jeg midt i en flytning til en cirka 30 kvadratmeter større lejlighed, derfor blev ønsket og behovet for nye møbler også kun større og større.

Jeg fik herefter en uset mulighed, hvor jeg kunne få nogle gamle møbler gratis. Møblerne var i rigtig fin velholdt stand, hvor de enten bare skulle males, pudses op eller lakeres en gang. Jeg greb muligheden og har nu anskaffet mig 3 nye møbler indtil videre: Et bord, en kommode og et hjørneskab.

Jeg startede med hjørneskabet, hvor jeg tænkte det skulle males med hvid krakeleringsmaling. Men krakeleringsmaling er ikke noget, som man bare lige finder, da det er udgået fra de fleste butikker, fordi det indeholder nogle farlige kemikalier. Jeg fandt det dog i Panduro på Fisketorvet, med besked på først at vaske møblet godt af, herefter male en hvid grunding på, derefter et lag med krakeleringslakken, for til sidst endnu en gang med hvid maling i et tyndt lag, som så krakelerer, hvilket jeg så kastede mig ud i.

Jeg er blevet rigtig tilfreds med resultatet, men fandt hurtigt ud af, at de resterende 2 møbler kommer til at vente til foråret, da de skal slibes ned, som sviner en del indenfor og maling indenfor på denne årstid kan jeg heller ikke anbefale, det lugter og bliver pisse koldt med en dør åben konstant til udluftning, men hold op hvor jeg hygger mig med det!