Et liv med muskelsvind

Glædelig jul

Som alle andre i denne tid, vil jeg gerne ønske jer alle en god jul. Et liv med muskelsvind går nu på juleferie, og vender kun tilbage for en meget kort stund mellem jul og nytår, men ellers er vi fuldt tilbage fra d. 2. Januar 2017.

Min juleferie skal primært tilbringes i min hjemby Næstved, og jeg glæder mig! Juleaften skal fejres med min lille familie, hjemme hos min morfar i Næstved. Jeg besøgte ham i sidste uge, hvor han stolt fortalte, vi blev 7 mennesker i alt og jeg kunne tydeligt se, at han klart er den i familien, som glæder sig mest!

Vi fejre nok julen lidt anderledes i min familie, end de fleste andre gør, vi giver nemlig ikke hinanden julegaver! Det kommer sig af, at vi flere år i træk, snakkede om, at vi ikke kunne huske, hvad vi havde fået af gaver året før. Derfor besluttede vi at stoppe med at give julegaver, for i stedet at give hinanden større gaver, ved hinandens fødselsdage.

Men udover det, holder vi jul, som de fleste andre. Gudstjeneste i kirken, gerne Disneys juleshow, juletræ med lys i, flæskesteg, andesteg og min egen favorit brune kartofler. Alt dette skal der stadig være!

Rigtig glædelig jul ønskes i hermed af Jacob

Et liv med muskelsvind

img_3483