Et liv med muskelsvind

Grøn Koncert gav overraskelser og mod på mere

Så er Grøn Koncert slut for i år, mit første år hvor jeg deltog hele 2 gange som gæst, hvilket jeg sagtens kunne finde på igen. Jeg blev mindet om hvor meget bedre jeg egentlig synes, at livemusik er en plader, en fantastisk ting, som faktisk har gjort jeg allerede har købt billet til en ny koncert og har flere i tankerne. Men mere om det senere.

Mit største indtryk efter årets Grøn er simpelthen alle de frivillige og deres fantastiske indsats. Vidste i at Grøn har 700 frivillige, som bruger 2 uger af deres sommerferie på at Grøn Koncert kan køre rundt? Jeg synes, at det de gør, er helt unikt. De frivillige er jo ikke blot dem, som står i boderne og sælger øl, de står også for at sætte scener og hegn op, at toiletterne kører rundt og at lukke folk ind i indgangen. Alt det her, gør de 8 gange på 2 uger til fordel for Muskelsvindfonden, det gør mig sgu lidt stolt.

Jeg havde på forhånd sagt, at jeg glædede mig mest til at høre Scarlet Pleasure, og de levede i den grad op til mine forventninger. Dog hørte jeg dem faktisk kun 1 gang, da det virkelig regnede i Næstved da de spillede, og jeg ikke havde lyst til at være våd og gennemblødt hele dagen. På en måde fortryder jeg det faktisk, men jeg er samtidig også lykkelig over, at det holdt tørt alt den tid jeg deltog, hvilket mange andre i år ikke kan sige. Men den helt store overraskelse og det jeg personligt synes var det bedste i år, må uden tvivl gå til Rasmus Seebach. Jeg har aldrig været den helt store Seebach fan, og synes egentlig ikke han er noget specielt på hans plader, inden jeg hørte ham, havde jeg faktisk lidt i tankerne bare at tage hjem, når han kom på scenen. Men til den første koncert i Valby, ville dem jeg var afsted med meget gerne høre Seebach, vejret var godt og jeg havde egentlig ikke andre planer. Så jeg gik med op til scenen for at høre musikken og følge stemningen, hvilket jeg er rigtig glad for jeg gjorde. Jeg hørte ham live 2 gange hvilket virkelig var en oplevelse, han var virkelig god live og formåede virkelig at skabe en fest for deltagere i alle aldre. Selvom jeg føler det lidt specielt at sige, er jeg virkelig blevet fan af ham efter årets Grøn Koncert.

Som skrevet i indledningen, har årets Grøn gjort, at jeg har fået mere mod på livemusik koncerter igen. Jeg har allerede købt billet til endnu en koncert, jeg skal med min bror og hans kæreste ind og høre suspekt i november måned. Jeg har ligeledes bestemt mig for, at jeg skal finde en billet til Royal arena, da jeg gerne vil opleve stedet, og synes de tilbyder flere spændende koncerter i deres program. Derudover har jeg set, at Phlake snart kommer til Fredagsrock i Tivoli og flere andre mindre koncerter. Hvilken koncert er den næste du skal til?