Et liv med muskelsvind

Ove Van Gogh

Jeg har malet mit eget maleri! Det hele startede faktisk til jul, hvor jeg fik et lærred af en hjælper, nogle pensler og en del akrylfarver, efterfulgt af et budskab om, at så var det bare med at tage sig sammen og komme i gang.

Jeg har aldrig helt set mig selv som den fantasifulde kunstneriske type, så det tog meget lang tid for mig at komme i gang, men det skete altså for et stykke tid siden. Lad mig selv være den første til at indrømme, at det er et meget abstrakt billede, men jeg er faktisk ret glad selv for mit resultat, specielt taget min manglende kreativitet i betragtning. Jeg startede egentlig med bare at komme nogle farver op på lærredet, med en klar overbevisning om at det intet skulle ligne, da det simpelthen ikke ville være muligt for mig. Synes egentlig det blev overraskende pænt efter at have kørt farverne lidt rundt, så jeg stoppede og lod det være lidt tid.

Jeg følte alligevel at maleriet manglede noget, jeg tænkte noget tid over hvad det kunne være, om jeg egentlig bare ikke havde det i mig, men nåede frem til at der skulle et citat på, nu var spørgsmålet bare hvilket citat. Gennem min coach uddannelse, er jeg stødt på mange inspirerende citater, som alle kunne være fede at skrive ovenpå, men jeg synes heller ikke at det måtte være for langt, hvilket var min største udfordring. Jeg begyndte at søge nettet løs efter fede inspirerende citater, hvilket egentlig startede som en større jungle! Jeg tror, at jeg kiggede på nettet efter citater af 3 omgange, med tanken i hovedet om at det ikke måtte være for langt. Tredje gang støtte jeg på et citat, der havde fanget mig før, her vidste jeg at det måtte være det, som der skulle stå. Stop dreaming start Living.

Jeg fik skrevet citatet på i forskellige farver, det var lige hvad jeg selv synes det manglede! Jeg er rigtig glad og også en smule stolt af mit resultat, så nu har jeg hængt det op herhjemme over mit spisebord, så jeg dagligt bliver mindet om at nyde livet. Jeg har taget et billede af billedet, som jeg har lagt herunder. Jeg håber i kan lide det ligeså meget, som jeg selv kan.

IMG_4955