Et liv med muskelsvind

Grøn Koncert

Så er det snart tid til min mest faste sommer tradition, årets Grøn Koncert eller bare Grøn som de nu har valgt at omdøbe det til, er lige rundt om hjørnet. Jeg plejer kun at tage af sted 1 gang, men i år skal det være anderledes. Jeg har sørget for billet til 2 steder i år, og jeg glæder mig til at prøve noget nyt end kun det sædvanlige sted Næstved.

Hvilket år som var mit første, kan jeg ikke huske. Men på scenen var Cartoons, og jeg var kæmpe fan af dem og deres kæmpe hår. Jeg var så stor fan, at jeg også fik mig en fan T-shirt. Jeg var af sted med min far og min faster. Måske der var flere med, men det kan jeg desværre ikke huske længere og heller ikke hvem der ellers spillede. Alt jeg ved, er bare, at det var en rigtig stor oplevelse for mig.

Jeg har været af sted alle år siden da, og som sagt altid set det lidt som en tradition. Det har ligesom ikke været rigtig sommer, hvis ikke man har været på Grøn. Det jeg har muskelsvind, gør det selvfølgelig ekstra fedt og en smule specielt for mig. Tænk at man kan have en fest, hvor alle pengene går til en selv! Jeg ved godt, at det ikke helt er sådan det fungerer i virkeligheden, men det er nu alligevel sådan jeg tænker det i mit hoved. Derudover har vi også en vennegruppe, hvor Grøn er blevet en fast tradition om lørdagen i Næstved. Traditionerne går ud på, at vi som regel plejer at mødes hos en kammerat, som bor meget tæt ved koncert pladsen om formiddagen. Vi spiser noget lækkert mad, begynder at drikke og bare hygge os. Herefter går vi ned og hører noget musik, men bliver dog nok væk fra hinanden. Vi finder dog altid hinanden igen sidst på dagen, og har det rigtig hyggeligt sammen.

I år glæder jeg mig specielt til at høre Scarlet Pleasure, jeg er nok lidt blevet det man kalder en fløde fan boy der! Jeg har hørt dem live en gang før i Tivoli, hvilket var en rigtig fed oplevelse og gør, at jeg virkelig har høje forventninger til netop denne koncert. Det var lidt om min Grøn Koncert, skal i også af sted? Hvad glæder i jer eventuelt mest til?