Et liv med muskelsvind

Grøn når det er bedst!

Så er årets grønne koncerter overstået, med resultatet en bragende succes. 7 udsolgte koncerter ud af 8 mulige og over 191.000 tusinde gæster landet over. Et resultat som jeg er sikker på, vi også kommer til at kunne mærke i Muskelsvindfonden det næste års tid.

Den første koncert jeg var til i år, var på det nye sted 10 øren på Amager. Jeg var afsted med min brors kæreste og min lille 4 måneder gamle niece, hvilket var virkelig hyggeligt og min lille niece klarede det helt vildt flot. Koncerten blev udsolgt og jeg er ret sikker på, at vi nok købte den sidste billet. Tidspunktet hvor koncerten blev meldt udsolgt, passer i hvert fald godt med hvornår vi købte den ene billet vi manglede. Koncertpladsen på Amager var noget mindre end hvad jeg ellers har prøvet, der har været 15.000 og det føltes også ret fyldt da man var der, men hvad gør det når musikken er god og der er kolde drikkevarer i hanerne?

Min anden koncert var i min gamle hjemby Næstved, hvor jeg altid synes det er fedt at komme tilbage til. Jeg har en fast tradition med gode venner, hvert år der er Grøn koncert i Næstved, men også nogen jeg nærmest kun ser den ene gang om året. Det var virkelig hyggeligt som altid og vejret var med os, lige indtil Lukas Graham gik på scenen. Vi sluttede af med torden og skybrud, men det virkede til at alle havde en god dag på pladsen alligevel.

Personligt havde jeg under begge koncerter klart den største oplevelse under Phlake koncerterne, men jeg er virkelig også stor fan af de 2 Phlake drenge! Udover mit personlige største moment, fik Suspekt virkelig sat gang i pladsen og de var virkelig, som altid, en fornøjelse at se og lytte til. Alle artister gjorde det godt, men Lukas Graham og D-A-D føler jeg stadig lige skal fremhæves! Lukas Graham er bare en dygtig artist, ved hvad han laver og altid er en fornøjelse at høre. De gamle drenge fra D-A-D overraskede mig bare positivt, de har det virkelig stadig og fik store dele af publikum på hele pladsen med på deres koncerter, som jeg hørte.

Alt i alt, er jeg virkelig begejstret over årets Grøn koncert, nok mest det faktum, at de i år havde 7 ud af 8 udsolgte koncerter. Jeg er sgu stolt over det resultat og vildt glad for, at det er Muskelsvindfonden der står bagved. Det er et godt arbejde de laver, som bare skal fortsættes. En ting er i hvert fald sikkert, vi ses igen næste år til Grøn koncert 2019!