Et liv med muskelsvind

”Hvordan var din ferie?”

Det var skønt, og virkelig tiltrængt. At komme væk nogle dage, giver en hel vildt fed energi, som jeg havde brug for og virkelig har udnyttet de sidste dage. Jeg har virkelig følt mig ovenpå på flere områder, jeg har efter et par dage væk, ikke haft behov for pauser på samme måde, som jeg tit plejer, men derimod virkelig kørt igennem, indtil mit hoved virkelig ikke har kunnet mere og jeg er næsten faldet i søvn siddende i min stol de sidste dage.

Ja, jeg har haft en god ferie! Jeg har brugt tid med familie og venner, kvalitetstid og jeg er virkelig stadig høj på det. Massere af alkohol indtaget, forsøgte dog at holde mig til moderate mængder. En solskoldning som stadig kan mærkes her 5 dage efter, specielt på min næse. Jeg gjorde gerne det hele igen, men er i stedet vendt tilbage til hverdagen for fuld fart og med massere af overskud til det.

Jeg er af den overbevisning, at alle ville have godt af, nogle gange at komme lidt væk fra hverdagen, og få et afbræk fra alle ens vaner og mønstrer. Gerne omkring 4 gange om året hvis det muligt, omfanget af det er ikke vigtigt, bare det man kommer væk og oplever noget andet end man plejer, giver en speciel energi, som man ikke kan købe sig til, eller bare lige få på andre måder. Energien er ikke nødvendigvis bare energi, for mig er det også motivation. Motivation er vigtig, uden den, ville hverdagen – for mig i hvert fald, bare køre rundt og rundt, uden motivation ville jeg ikke opnå noget i livet og min livsglæde ville være væk!

”Du kom hjem søndag aften, så hvorfor skriver du først det her indlæg nu?” Dette er sikkert en tanke, som nogle af jer har fået nu her. Det er virkelig også et godt spørgsmål, men tiden er bare gået virkelig stærkt med andre ting. Med den motivation som jeg fik i weekenden, har det virkelig været svært for mig at sidde stille, det at skulle sætte sig ned og skrive, har virkelig været svært. Jeg har haft alt for meget energi, ting der skulle undersøges og gøres, til at jeg har kunnet sætte mig her og koncentrere mig om bloggen. Nogle ville tage dette som en negativ ting, men ikke mig! Jeg nyder det, og har gennem de sidste år lært en ny ting om mig selv, jeg fungerer bedst, når jeg faktisk har lidt småtravlt og der sker en masse omkring mig. Når der er for stille i en længere periode omkring mig, bliver jeg rastløs, indelukket og faktisk også lidt ked af det hele. Det kan vi ikke have, så hellere gang i nogle ting og ha en del bolde i luften på samme tid, dog heller ikke alt for mange. Ja, jeg er svær at tilfredsstille haha.

Sidst men ikke mindst, skal der lige lyde et kæmpe skud ud, til alle dem, som var med til at gøre min ferie i Næstved fantastisk. Stor tak til hjælpere, for det kunne lade sig gøre og venner og familie for nogle rigtig gode dage. Tak fordi i var der!