Et liv med muskelsvind

Jeg skal på ferie!

Jeg har efterhånden i en del forskellige blogindlæg, ikke været særlig tilfreds med at jeg ikke har mulighed, for at tage på ferie med mine hjælpere. Men nu er der opstået en mulighed, som jeg ikke lader forpasse – jeg tager af sted i morgen.

Destinationen hedder ganske vidst kun Næstved og varigheden er kun på 4 dage, men jeg glæder mig som et lille barn. Udlandet er desværre stadig ikke muligt, men derefter er Næstved drømmedestinationen at tage hen, når det nu skal være. Dagene er stort set allerede fuldt booket, jeg skal have en masse kvalitetstid med familie og venner, som stadig bor dernede i det lille paradis sydpå.

Det er også en billig ferie. Alt det koster, er en tank diesel til bilen, da der er gratis husly hos min kære storebror, som jeg ved, er rigtig glad for, at jeg har lyst til være hos ham, og som jeg er ret sikker på savner at have mig lidt tættere på i hverdagen.

Det er nok ikke den sommerferie, som alle på 24 går og drømmer om. Men jeg er ikke i tvivl om, at jeg nok skal finde på en masse aktiviteter i København hen over sommeren, som gør, at jeg alligevel får en rigtig fed sommer. Jeg har nogle idéer, men intet er planlagt endnu, og lige nu tænker mit hovedet ikke rigtig længere frem end ugen ud, hvis jeg skal være helt ærlig. Jeg er ikke så god til at lave planer for langt ud i fremtiden – der er jeg simpelthen for meget ”dreng”, og er bare bedst til at tage tingene som de kommer. Hvem siger også, at det jeg har lyst til nu, er det samme jeg ønsker at lave om 3 måneder?

Et andet spørgsmål er egentlig også, om man kan kalde det ferie? Det bliver i hvert fald alt andet end afslapning, der venter mig resten af ugen. Jeg kommer til at være på farten, og lave ting sammen med venner og familie, som jeg glæder mig yderst meget til. Nogle vil kalde det ferie, andre vil ikke. Men det bliver i hvert fald et afbræk fra min normale hverdag, som virkelig godt kan være tiltrængt.

Selvom jeg først skal af sted i morgen, har jeg stort set allerede pakket og gjort det hele klar – så meget glæder jeg mig! Jeg skal bare af sted og ud af døren, lige så snart jeg står op i morgen tidlig. Nu håber vi bare på godt vejr!