Et liv med muskelsvind

En hobby som nemt tager overhånd

Jeg har en stor hobby, den er faktisk så stor, så jeg til tider betragter det som lidt af et misbrug. Jeg ser virkelig mange serier!

Dette var egentlig min oprindelige indledning til dette indlæg, men jo mere jeg tænker over det, vil jeg egentlig ikke kalde det et misbrug, ved nærmere eftertanke tror jeg blot, at det bare er den bedste måde for mig at slappe af på. Er jeg den eneste, som har det sådan?

Jeg sad den ene dag og tænkte på, hvor mange serier jeg egentlig har set. Derfor endte jeg med at lave en liste sådan lige fra hukommelsen. Den liste ser sådan her ud.

Game of thrones

The blacklist

White collar

Suits

Homeland

Prison break

Californication

Entourage

Badehotellet

Matador

House of cards

Krøniken

Scorpion

Blindspot

Limitless

Shooter

Mindhunter

Unabomber

Designated survivor

Venner

Beverly Hills

Making a murdere

Sjit happens

Tomgang

Band of brothers

Nogle af serierne mangler jeg nok lidt for at være up to date med, mens der er andre serier, som jeg faktisk har set flere gange igennem årene.

De serier som jeg typisk ser/fanger min opmærksomhed mest, er uden tvivl noget med politi i, dog uden det skal være helt voldsomme forbrydelser, som serierne handler om. Måden man nok bedst forklarer hvad jeg mener, er ved at tage udgangspunkt i min absolutte ynglings serie, White collar. White collar er en serie, som handler om Neal Caffrey, der er en forbryder med speciale i forfalskninger af nærmest alt. Han bliver fanget af politiet efter mange år med forbrydelser, men får under sin dom overbevist FBI om, at han kan hjælpe dem med at fange andre kriminelle, ved at arbejde for dem med en kæde om anklen med gps i. Serien handler derfor om, at man følger alle de forbrydelser de opklarer. Serien er baseret på filmen Catch me if you can, hvilket i øvrigt også er en stor anbefaling herfra.

Den næste serie jeg påtænker at se, er den nye danske Netflix serie the rain. Jeg har egentlig kun hørt dårligt om den, men alligevel føler jeg lidt det er noget jeg bare skal se. Måske jeg stopper midt i, men den skal have en chance herfra. Hvilken serie er den næste du gerne vil se?